08
mar
2020
Höör
Kulturhuset Anders
Stenskogsvägen 2
Höör, Sweden 24395
Sweden


Den Internationella kvinnodagen, söndagen 8 mars, uppmärksammas med ett evenemang i Höör, mitt i Skåne, på den evigt aktuella frågan om framtiden.

Plats:  Kulturhuset Anders, Stenskogsvägen 2, Höör

Tid: söndagen den 8 mars.  Mellan kl 13 och 16 är du välkommen. Fri entré

 

Morgondagen uppstår inte ur tomma intet! Forskning visar på en rad goda sätt att Navigera in i Framtiden, utan att vi faller offer. Det gäller både för oss som privatpersoner men också för organisationer, föreningar och företag.

- Vilken framtid vill vi ha? Det är vi, gemensamt, som skapar den!

Medvetet eller (helst inte) omedvetet.

Kvinnor och män, unga, medelålders, äldre, kom till Höör, Kulturhuset Anders, Stenskogsvägen 2, söndagen den 8 mars.  Mellan kl 13 och 16 är du välkommen att ta del av och diskutera hur du och vi gemensamt kan finna bästa möjliga sätt att navigera in i framtiden.

13 -13.50 Mingel, fika för dig som vill (kaffe, te, bröd, smör, pålägg, lite grönt) till självkostnad.

14 -14.50 Föredrag av Elisabet Lagerstedt med frågor och ev diskussion.

15 -16 Eftersits med fortsatt diskussion om framtiden och om hur vi gemensamt kan göra världen till en ännu bättre plats för och med flickor och kvinnor. Mingel, fika (kaffe, kaka) till självkostnad. 

Elisabet Lagerstedt är en meriterad konsult och ledarskapscoach inom strategi, innovation och förändring med djup kunskap och lång erfarenhet av att hantera nutidens snabba förändringstakt på både individ- och organisationsnivå. Kunskap vi alla kan ha nytta av framöver!

Vi medlemmar i Höör-Hörby Soroptimistklubb hälsar 

ALLA VÄLKOMNA

och säger samtidigt stort TACK till kommunerna i Höör och Hörby som stöder oss i detta projekt, därför är det FRI ENTRÈ.

Boka eftermiddagen redan nu, kom med vänner och bekanta!

Se mer:

www.soroptimistsweden.se/hoor-horby